CPHDIALOGUE ER BASERET PÅ FLEMMING KEHRS 25 ÅRS ERFARING MED STRATEGI- OG FORRETNINGSUDVIKLING

Stifteren af cphdialogue er en særdeles erfaren ledelseskonsulent og marketingstrateg. Han har arbejdet for en række førende danske og internationale virksomheder i såvel byggebranchen, industrien, servicesektoren, detailhandelen og IT-branchen

Flemming Kehr er oprindelig udddannet Cand. Merc. fra CBS. Han har arbejdet med corporate strategy, organisations- og forretningsudvikling, udvikling af go-to-market strategier, loyalitetsprogrammer og integrerede kampagner for en række danske og internationale virksomheder i såvel byggebranchen, industrien, servicesektoren, detailhandel og IT-branchen.

Inden Flemming i 2012 stiftede cphdialogue har han både fungeret som strategisk direktør på bureausiden og som marketing- og forretningsudviklingsdirektør på producentsiden i byggebranchen.

Som ekstern strategisk rådgiver har Flemming bl.a. bistået virksomheder som Rockwool, STARK, Saint-Gobain, Moelven Industrier, Trend Control Systems, Massey Ferguson, Honeywell, Gate21 og Sweco m.fl. samt gennemført omfattende strategiprocesser hos bl.a. SMVdanmark - det tidligere Håndværksråd, Arbejdsgiverne (nu Tekniq Arbejdsgiverne), Bager- og Konditormestre i Danmark samt Dansk Håndværk. Han har desuden været medansvarlig for udvikling og etablering af en europæisk videns- og rådgivningsorganisation målrettet arkitekter samt udvikling og indførelse af innovationsmodeller og værktøjer i en større international koncern.

Som marketing- og forretningsudviklingsdirektør har Flemming bl.a. været med til at gennemføre komplekse omstruktureringer og effektiviseringer af salgs- og marketingfunktioner samt strømlining af produktions- og udviklingsfunktioner.

Flemming var desuden en af de første i byggebranchen, der arbejdede indgående med udvikling af digitale strategier, digitalt baserede loyalitetsprogrammer, mobil og social marketing samt smart data.

Flemming er bestyrelsesmedlem i Energiforum Danmark, hvis 400 virksomhedsmedlemmer bl.a. tæller en lang række danske kommuner, de største danske ingeniør- og rådgivningsvirksomheder, produktionsvirksomheder som Danfoss, Danish Crown, forsyningsselskaber, arkitektfirmaer, hospitaler og lufthavne m.fl.

Endelig er Flemming en erfaren foredragsholder og motivator og fungerer som personlig sparringspartner for mellemledere og direktører, der ønsker at udvikle deres individuelle kommunikationsevner og gennemslagskraft via styrkelse af personlige egenskaber som autencitet og nærvær.

Flemming Kehr har bl.a. samarbejdet med 3F og Dansk Håndværk om at forretningsudvikle SMV-virksomheder i forbindelse med projekt "Lokalt Håndværk".